2023.09.20


Játékjog Felfüggesztés

A 2023. szeptember 18-án az AutóCity- VOLKSWAGEN Nyíltbajnokság 14. fordulójában megrendezett Capri - Fogdmegasöröm SE mérkőzésen a játékvezető sportszerütlen a játékkal összeegyeztethetetlen viselkedés miatt végleges kiállítással sújtotta Nagy Rolandot (Fogdmegasöröm SE). A fegyelmi bizottság döntése alapján a játékos játékjogát felfüggeszti a PSN Zrt. által szervezett bajnokságok alól  2023. szeptember 30-ig.

2023.09.15

Játékjog Felfüggesztés

A 2023. szeptember 11-én az AutóCity- VOLKSWAGEN Nyíltbajnokság 13. fordulójában megrendezett Minarik FC - Esélyünk SE mérkőzésen a játékvezető sportszerütlen a játékkal összeegyeztethetetlen viselkedés miatt végleges kiállítással sújtotta Sándor Botondot (Minarik FC) és Várhalmi Balázst (Esélyünk SE). A fegyelmi bizottság döntése alapján mindkét játékos játékjogát felfüggeszti a PSN Zrt. által szervezett bajnokságok alól. Sándor Botond (Minarik FC) 2023. szeptember 22-ig, amíg Várhalmi Balázs (Esélyünk SE) 2023. szeptember 30-ig nem szereplhet a mérkőzéseken.

2023.06.09

Elhalasztott
forduló pótlása

A versenybizottság döntése értelmében a 2023. június 6-án elmaradt AutóCity-VOLKSWAGEN Nyílt bajnokságg 9. fordulójának pótlása azonos mérkőzés kezdési időpontokban 2023. augusztus 29-én kedden lesznek bepótolva.

Az új időpontok már megtalálhatóak a honalpon.

A Szervezők

2023.05.15

Elhalasztott fordulók pótlása

A versenybizottság döntése értelmében a 2023. május 11-én elmaradt FOCIVILÁG Szenior 35+ bajnokság 5. fordulójának pótlása azonos mérkőzés kezdési időpontokban 2023. június 1-én lesznek bepótolva.

Szintén dönmtés született a mai napon 2023. május 15-én elhalasztott AutóCity-VOLKSWAGEN Nyílt bajnokság 6. fordulójának pótlásáról. Ezen mérkőzések is azonos kezdési időpontban 2023. május 30-án kedden lesznek bepótolva.

Az új időpontok már megtalálhatóak a honalpon.

A Szervezők

2023.04.26.

Három hete zajlik a bajnokság a Várkői stadionban

2023 április 11- én, kedden kezdődött a szezon a Pécsi Kipályás Labdarúgó Bajnokság 2023 Autó-City Volkswagen Nyílt csoportjában.
16 csapat kezdte meg a hosszú szezont a Város Bajnoka címért. Az első héten már igen gólgazdag mérkőzéseket láthattak a kilátogatók.

Az első három forduló után a nyílt bajnokságban 2 csapat száz százalékos és 4 csapat áll jelenleg pont nélkül. Az első hatban jelenleg 2 volt elitligás csapat van de meglepetésre található 4 újjonnan nevezett csapat is.

A Gienger Hungária Szenior 50+-os csapatok a szokásos szerdai játéknapon találkoztak ott mar nincs tökéletes csapat, itt a második forduló utolsó mérkőzését a csapatok kérésére elhalasztották, ennek pótlása hamarosan kiírásra kerül.

A csütörtöki játéknapon, a FOCIVILÁG 35+ csoportban született a legnagyobb meglepetés.
Az utóbbi időkben folyamatosan győzedelmeskedő Forza Yellows 35+-os csapata már a második fordulóban elvesztette veretlenségét a jó erőkből álló, újjonnan nevezett Green Team szenior csapata ellen, akik ezáltal listavezetők lettek.
Lehet egy őrség váltás ebben a korosztályban,bár ezt meg korai kijelenteni.

Ki kell térni még a kiélezett meccsekre a Autó-City Volkswagen Nyílt bajnokságban: ezúton szeretnénk ismét felhívni a csapatvezetők figyelmét a a szabály változásra, amely a szabadrúgásokat és a szögletet érinti, miszerint az ellenfél 5 (öt!!) méteren belül nem tartózkodhat.
Sajnos azt tapasztaltuk, hogy idén a csapatok kissé jobban belekezdtek a szabálytalanságok gyártásába ezért itt is szeretnénk ki hangsúlyozni, hogy a halmazati faltok szankcionálva lesznek a mérkőzéseken a játékvezetők által, ezért kérjük ezek mellőzését hiszen elsődlegesen a legfontosabb az egészségünk megőrzése és nem utolsó sorban, minden sportolónak másnap dolgoznia kell!
Kérjük ennek figyalambe vételét!

A Szervezők

2023.04.11.

Útjára indul a labda a Pécsi Kispályás Labdarúgó bajnokságon

32 csapat kezdi meg a 2023-as szezont a PSN Zrt. által szervezett Pécsi Kispályás Labdarúgó bajnokságban.

Rendhagyó módon -a kezdő héten-  keddi, szerdai és csütörtöki játéknapon lesznek a mérkőzések.

A következő héttől viszont ismét hétfőn találkoznak a csapatok az AutóCity-Volkswagen nyilt bajnokságban.

2023-ban a beérkezett jelentkezések alapján három csoprortban mérkőznek meg az együttesek az alábbi leosztásban:

  • AutóCity-VOLKSWAGEN Nyílt bajnokság - 16 csapat részvételével (játéknapok hétfőn),
  • FOCIVILÁG Szenior 35+ - 8 csapat részvételével (játéknapok csütörtökön),
  • GIENGER HUNGÁRIA Szenior 50+ - 8 csapat részvételével (játéknapok szerdán).

A találkozók a Várkői Ferenc Stadionban, a stadion műfüves pályákon - a Sportolda engedélyével – kerülnek megrendezésre.

A játéknapon a mérkőzések 18 órától kezdődnek és 21 óráig tartanak.

A korábbi évekhez hasonlóan a PSN Zrt. mint főszertvező biztosítja az orvosi szolgálatot a Galenus Mentőszolgálattal együtt működve.

A játékvezetőkről pedig a Baranya Vármegyei Labdarúgó Szövetség gondoskodik.

Jó mérkőzéseket, jó időt és sok sikert kívánunk!